top of page

FÖRETAGSEVENT

Ett företagsevent är en allsidig term som omfattar olika typer av arrangemang som ett företag eller en organisation står bakom. Det kan handla om interna evenemang för de anställda, som kick-offs, konferenser och fester, eller externa evenemang för kunder eller samarbetspartners, såsom säljträffar eller produktlanseringar.

 

Aktiviteter kan fungera som perfekta komplement till övriga punkter på schemat och passa lika bra som energigivande pauser eller roliga avslutningar på dagen. Men aktiviteten kan också vara huvudfokus för ert event. Vilken aktivitet som passar bäst för just ert arrangemang beror förstås på vilken typ av evenemang det handlar om och vilka mål ni har med eventet.

 

Vi på Eriksson Event har lång erfarenhet av att arrangera företagsevent och hjälper er att hitta det perfekta upplägget för ert event. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar som passar just era behov, oavsett om ni vill ha en inspirerande teambuildingaktivitet eller en lyxig middag för era viktigaste kunder.

 

Kontakta oss idag för att få hjälp med att planera ert nästa företagsevent. Skicka en förfrågan, ett mail eller ett offertförslag till oss på info@erikssonevent.com.

 

Vi ser fram emot att höra från er!

Couple arriving with limousine walking red carpet, a driver is opening the car door.jpg

 

bottom of page