top of page

VÅRA EVENT 2O23

SUMMER SUNSET 2023

Stig in i världen av Eriksson Events och upptäck vår enastående "Summer Sunset" - en förtrollande sommarshow som förvandlar varje nattklubb eller företagsevent till en glödande och pulserande sommarfest!

 

Låt oss ta med dig på en resa fylld av soliga strålar, ljuvliga melodier och ett hav av glädje. Våra professionella artister och underhållare kommer att skapa en atmosfär som kittlar dina sinnen och får dig att dansa under stjärnorna. Vi lovar att du kommer att känna sommarens värme och lycka i varje andetag.

 

Vill du vara en del av denna oförglömliga upplevelse? Kontakta oss omedelbart på info@erikssonevent.com för att säkra din plats och låta oss ta hand om alla detaljer.

 

Vår passion är att skapa en perfekt inramning för din speciella kväll och se till att den blir fylld med glädje, skratt och minnen som varar livet ut.

 

Så ta steget och låt oss skapa en magisk sommarfest tillsammans. Vi ser fram emot att välkomna dig till "Summer Sunset" - där sommaren aldrig tar slut och varje ögonblick är en invitation till lycka.

Image by Atikh Bana
white_logo_transparent_background.png

CHAMPAGNE & VIN EVENT

Välkommen till världen av Eriksson Event, där vi specialiserar oss på att arrangera exklusiva och personliga champagne- och vinprovningar för både företag och privatpersoner. Med våra eftertraktade evenemang kan ni välja att hålla provningen på en plats som passar er eller delta i något av våra särskilt planerade event.

 

Under denna provning tar vår personliga sommelier er med på en fascinerande resa genom hela processen av vin- och champagnetillverkning, från druvan till glaset. Ni kommer att fördjupa er i kunskapen om hur dessa ädla drycker skapas och upptäcka deras rika historia.

V

år kunniga sommelier kommer att guida er genom de olika smakerna och dofterna hos dessa sprudlande drycker och ge er värdefulla tips om hur man bäst kombinerar dem med olika maträtter och tillbehör för att förhöja smakupplevelsen till max.

 

Vi hälsar er varmt välkomna till en unik och minnesvärd upplevelse där ni får utforska och njuta av några av marknadens bästa viner och champagner. För mer information och för att boka er plats, vänligen kontakta oss på info@erikssonevent.com.

 

Låt oss tillsammans skapa en upplevelse som sätter guldkant på era sinnen.

 

Caucasian man and african woman sommelier bartender smelling white wine and making degusta
white_logo_transparent_background.png

BRÖLLOP & FEST

Välkommen till Eriksson Event, ditt bästa val för att skapa oförglömliga bröllop och festevenemang.

 

Vi är experter på att ta hand om allt från planering och koordinering till styling och dekoration, vilket resulterar i en stämningsfull och minnesvärd upplevelse för både privatpersoner och företag.

 

Vi brinner för att skapa vackra miljöer och förmedla underbara minnen genom att sätta stor vikt vid detaljer och färgsättning. Våra skräddarsydda helhetslösningar är byggda utifrån era unika behov och önskemål, så att varje detalj av er speciella dag blir precis som ni drömt om.

 

Vi förstår att varje bröllop och evenemang är unikt, och vi är här för att göra det extra speciellt. Vårt dedikerade team kommer att se till att er dag blir oförglömlig, fylld av kärlek, skönhet och glädje.

 

För mer information om hur vi kan göra er dag oförglömlig, tveka inte att kontakta oss på info@erikssonevent.com.

 

Vi ser fram emot att få höra mer om era drömmar och önskemål, och att tillsammans skapa ett evenemang som kommer att vara minnesvärt för er och era gäster.

Image by Jonathan Borba
white_logo_transparent_background.png

ERIKSSON MOTOREVENT

Välkommen till den spännande världen av Eriksson Motorevent, där vi skapar unika och minnesvärda motorrelaterade evenemang för alla åldrar.

 

Från imponerande bilutställningar till tematiska roadtrips strävar vi efter att erbjuda en bred och engagerande upplevelse för både förare och åskådare. Vårt mål är att göra varje besök hos oss extra speciellt.

 

Under våren 2023 har vi planerat en rad spännande evenemang som kommer att få hjärtan av bilentusiaster att slå extra fort.

 

Håll koll på vår dynamiska hemsida där vi regelbundet uppdaterar med de senaste nyheterna och evenemangen.

För att inte missa något rekommenderar vi att du prenumererar på vårt exklusiva nyhetsbrev för förstklassig tillgång till det senaste och mest aktuella.

 

Tveka inte att kontakta oss på info@erikssonevent.com för mer information om våra spännande evenemang. Vi ser fram emot att dela vårt passionerade motoruniversum med dig och skapa minnen för livet.

Namnlös design-2.png
white_logo_transparent_background.png

NATTKLUBBS EVENT

Vi på Eriksson Event är otroligt stolta över att vara banbrytande inom vårt område. Vi är specialiserade på att skapa unika och minnesvärda nattlivsevent och strävar alltid efter att leverera det allra bästa till våra kunder.

 

Vi är kräsna när vi väljer vårt team och endast de allra bästa inom branschen får vara en del av vårt erfarna personalteam. Det är genom deras passion och kompetens som vi kan erbjuda enastående upplevelser på nattklubben.

 

Vi besitter omfattande kunskaper om vad som verkligen fungerar och skapar den ultimata stämningen på dansgolvet. Med flera års erfarenhet av att arrangera framgångsrika event, både i Sverige, Europa och USA, kan vårt team ge dig den perfekta nattklubbsupplevelsen.

 

Tveka inte att kontakta oss för mer information och låt oss hjälpa dig att skapa en oförglömlig nattklubbsupplevelse. Vi finns här för att förverkliga dina visioner och ge dig och dina gäster en kväll fylld av glädje och minnen som varar livet ut.

 

För mer detaljer, vänligen mejla oss på info@erikssonevent.com.

 

Vi ser fram emot att göra din nattklubbsevenemang till något alldeles extraordinärt.

WWW.ERIKSSONEVENT.COM.png
white_logo_transparent_background.png

FÖRETAG & KICKOFF EVENT

Är det dags att fira något alldeles speciellt på ert fantastiska företag? Letar ni efter en extra speciell upplevelse att dela med era anställda eller kunder?

 

På Eriksson Event är vi experter på att arrangera spännande företagsevenemang som inkluderar konferenser, middagar och underhållande aktiviteter för att stärka relationerna mellan era anställda.

 

Oavsett om ni önskar att hålla ert evenemang på ert kontor, online eller i en av våra fantastiska lokaler, är vi här för att skapa en skräddarsydd lösning som passar era specifika behov och önskemål. Vi strävar alltid efter att göra ert evenemang smidigt och anpassat till er vision, med fullt fokus på era önskemål längs hela vägen.

 

På Eriksson Event tror vi på kraften i små detaljer, och vi erbjuder en tydlig och strukturerad projektledning för att säkerställa att allt går enligt plan.

 

Är ni redo att skapa ert nästa minnesvärda företagsevenemang? Tveka inte att kontakta oss på info@erikssonevent.com så berättar vi gärna mer om hur vi kan göra er dag eller kväll till något alldeles extra.

 

Vi ser fram emot att hjälpa er att skapa ett evenemang som kommer att vara präglat av framgång och glädje!

Photo of businesspeople with flutes of sparkling champagne singing Christmas songs.jpg
white_logo_transparent_background.png

VÅRA PARTNERS

322510079_1249850995875816_9127843264065123865_n_edited.jpg
cropped-Bevattning_II.jpg
341474606_840713740794963_7195423310637194325_n.jpg
328283736_1341103170063362_5803876884163574244_n.jpg
bt-etikett-3d-webb.png
308086925.jpg
bottom of page