CHAMPAGNE & VIN

Låt dig lotsas fram av kunniga och passionerade vin & Champagne experter! 
Dessa provningar har olika fördjupning och inriktning.
Otaliga människor världen över delar ett passionerat intresse för bubbel & vin. Har man väl börjat intressera sig för viners framställningsprocesser, tillverkning och smakupplevelser är det svårt att inte ytterligare vilja fördjupa sig i allt som har med vin att göra.

Du kan välja vilken ort du genomför provningen på. Temat för provningen varierar beroende på plats och säsong. Det kan vara ett land, en druva, en kontinent, en region eller en kombination av alla dessa. 

307525973_514616833999145_1401857634177909716_n.png

595:- pris/person

Champagneprovning

Lär dig om den bubbliga drycken under en Champagneprovning

Det är lätt att älska ett bubbligt glas Champagne, men hur mycket kan du om den festliga drycken? Kastas in i Champagnens lyxiga värld och lär dig allt ifrån smaker, historia och framställningsprocess. Känn doften, smaka och låt dig hänföras av den magiska och bubbliga drycken.

✔ Prova flera utsökta, noga utvalda sorter Champagne

✔ Både för nybörjare och erfarna Champagneälskare

✔ En certifierad sommelier är din personlige värd under kvällen

Efter en champagneprovning hos oss kommer du uppskatta champagne på ett het nytt sätt, oavsett hur mycket eller lite förkunskaper du hade om champagne innan provningen.

Så ta med dina närmaste, företaget eller boka in enbart dig på en champagneprovning med oss på Eriksson Event, en provning du sent kommer glömma!

 

Vi tar emot företags bokningar med slutna provningar. Bokas i förväg 

Vi finns i : Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg, Uppsala, Örebro, Västerås, Jönköping, Gävle, Kalmar, Öland. 

VIKTIG INFORMATION

Drick inte alkohol före champagneprovningen. Undvik parfym och starka dofter.

695:- pris/person

Vin provning med tilltugg

De flesta kan välja ut ett gott vin men det är först när du druckit ett perfekt matchat vin till middagen som du märker hur mycket det förhöjer din matupplevelse. Hemligheten är att få matens olika ingredienser att samspela med vinets nyanser. Du lär dig hur du harmoniserar vinet med sötman, syran, beskan, sältan och kryddan i maten du vill njuta det till. Denna intressanta provning är rik på både smak och kunskap. 

 

Under en kväll med oss får du lära dig mer om vin och vilka viner som passar till vilka maträtter. Det finns nog inget ätbart som inte vin förhöjer smaken på! Här får du prova goda viner av hög kvalitet under trivsamma former Vi kommer ha våra provningarna på middagssalar eller i ett mysigt källarvalv av de städer vi erbjuder oss av. 

Vi tar emot företags bokningar med slutna provningar. Bokas i förväg 

Vi finns i : Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg, Uppsala, Örebro, Västerås, Jönköping, Gävle, Kalmar, Öland

VIKTIG INFORMATION

Drick inte alkohol före vinprovning. Undvik parfym och starka dofter.

307381656_623701346164152_6962499505223752337_n.png
307625112_1033010854032854_8702343070514903008_n.png

645 :- pris / person

Vin och Chockladprovning

Välkommen till en spännande kväll i chokladens och vinets tecken! Choklad och vin kan vara lite trixigt, men rätt kombinerat kan det verkligen sätta fart på livsandarna.

 
Grundtipsen lyder ljusa drycker till ljus choklad och mörka drycker till mörk choklad, men det kan vara mer komplicerat än så. Sensationerna finns i nyanserna! Under denna provning kommer ni att vägledas av en kunnig sommelier som visar er rätt. Olika chokladbitar balanseras mot olika vinsorter, tillsammans smakar och jämför ni och upptäcker nya smaksensationer. Ni kommer under provningens gång även få ta del av kakaons historia samt få lära er om chokladens hälsobringande effekter.
 
En lärorik provning som passar alla som älskar livets goda! 

 

Vi tar emot företags bokningar med slutna provningar. Bokas i förväg 

Vi finns i : Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg, Uppsala, Örebro, Västerås, Jönköping, Gävle, Kalmar, Öland. 

VIKTIG INFORMATION

Drick inte alkohol före vinprovningen. Undvik parfym och starka dofter.

PRESENTKORT

Varje upplevelse är unik, speciellt när det kommer till smaker. Ge bort en spännande och rolig dryckesprovning som alla kan uppskatta. Oavsett ålder, erfarenhet eller favorit dryck. Vi garanterar en minnesvärd present!

Köp presentkort till många trevliga provningar
Är ni flera som ska samla till en dyrare present kan det vara bra att ge bort flera presentkort som mottagaren kan lösa in mot en rolig och bildande upplevelse. Korten är populära att ge till examen, bröllop, födelsedagar som företagsgåvor, bonusar och på andra tilldragelser.

Kontakta oss direkt för vidare önskemål 

307087573_804019517684691_4626641255630747299_n.png