top of page

Bröllop & Fest

Bröllop 2023

Vi på Eriksson Event skapar oförglömliga bröllop & fest-event. Vi planerar, koordinerar, stylar och dekorerar för en stämningsfull upplevelse för både privatpersoner och företag.

 

Med passion och känsla för detaljer och färger skapar vi vackra miljöer, härliga minnen och erbjuder skräddarsydda helhetslösningar utifrån era behov och önskemål.

bridesmaids Klänningar

Bröllopsfest
- Happily Ever After 

En av livets viktigaste dagar kräver sin planering. Vi hjälper er gärna med den. Vi arrangerar bröllop med övernattning för upp till 120 personer. Bröllopsmiddagen kan hållas i herrgårdens vackra matsalar eller ute på herrgårdsterrassen.

båstad,fest,bröllop,festmeny,golf,champagne, middag, präst,

Bröllopsmiddag
Äppelgården Båstad

Vacker dukning, smaklig festmeny, champagneskål, minnesvärda tal, mycket härligt medföljer ett välplanerat bröllop. Allt detta hjälper vi er med. Vi tar gärna fram ett förslag till er efter era önskemål. Vi har lång och gedigen erfarenheten från en mängd bröllop här på Äppelgården.

Platsen är som gjord för detta. Vi erbjuder avskildhet från andra gäster på anläggningen med god mat och en fantastisk omgivning med äppelträd och gröna slätter. I maj blommar träden och bildar ett vitt hav över äppelgården. Hösten har sin färgsprakande charm att bjuda på med de lysande röda äpplena till en bakgrund av höstens härliga glödande färger på Hallandsåsens sluttning. Många väljer också att fotografera sig här.

 

Vi kan ta emot stora som små bröllop allt från 30 till 150 gäster. Boende för era långväga gäster har vi på plats, 26 dubbelrum med dusch & toalett på rummet.

Vi hälsar er varmt välkomna att fira denna stora dag hos oss, och garanterar att det blir en minnesvärd & fin bröllopsmiddag!

båstad äppelgården bröllop middag golf ringar lycklig fest båstad erikssonevent champagne

Festlokal

Vi har flera fina lokaler som passar både det lilla samt stora bröllopet. Det finns också möjlighet att boka hela herrgården, en exklusiv produkt som kommit att uppskattats mycket av brudpar och dess gäster.

festlokal bröllop  båstad skåne fest herrgård golf party wedding präst gifta sig

Koordinering

Vill ni slippa stressen, bara kunna njuta och ha roligt på er  stora dag är detta den rätta tjänsten för er. Vi finns med er genom hela bröllopsprocessen. 

 

Vid första mötet får ni beskriva vilka drömmar och förhoppningar ni har inför ert bröllop. Därefter tar vi hand om planeringen för att skapa det perfekta bröllopet utifrån era önskningar. Ni kommer att kunna njuta av ert bröllop fullt ut, fast utan den stress som tyvärr ofta uppkommer när man måste planera och genomföra bröllopet på egen hand. Vi tar hand om planering och stress, ni tar hand om varandra och er kärlek!

wedding planer bröllop båstad sommar2023 vi hjälper dig bröllopsplaner klänning

Festlokal
Äppelgården Båstad

Vårt klubbhus med restaurang har högt i tak och öppen spis med grova bjälkar. Det är en härlig utsikt över golfbanan och de vackra äppelträden. Vi fixar hela festen, så sitt ned och njut!

Kandelabrarna tänds, det dukas i utvalda färger. Marschallerna runt klubbhuset gör det extra mysigt, en fest på Äppelgården är ett minne för livet!

 

Vårt ”klubbrum” är i samma ljusa, trivsamma stil som resten av restaurangen. Fördelen med detta rummet är att ni här kan sitta helt avskilt från övriga gäster i restaurangen om ni har en mottagning då övriga verksamheten är öppen.

 

Vi har stor erfarenhet av att arrangera alla sorters fester, födelsedagar, dop, släktmiddag, möhippa/svensexa, rotary, föredrag och mycket mera därtill. Välkommen med din fest, vi lovar att göra den minnesvärd och lyckad!

fest båstad trädgård bröllop vin präst event bröllop

"I drömmar och kärlek är allting möjligt."

"All you need is love."

bröllop wedding tårta love präst ringar weddingplanner cake happy båstad

Bröllopskonsultation

Perfekt för er som vill planera ert bröllop på egen hand men inte riktigt vet var ni ska börja. Under en konsultation ses vi för ett bröllopsmöte, där vi under två timmar går igenom hur ni kan planera ert bröllop. Ni får material med er hem i form av checklistor, mina tips, personlig moodboard och förslag på leverantörer som kan passa er. 

 

Vi tillhandahåller alla verktyg för att ni skall kunna planera ert bröllop på egen hand med.

 

Detta paketet går med fördel att kombinera med andra paket, efter era önskemål.

planera bröllop möte weddingplanner wedding konsultation präst checklista tillsammans
bröllop fest båstad möte kontakta oss bokning wedding präst kärlek

Bokning

Hallandsvägen 400 

269 86 Båstad 

Thanks for submitting!

bottom of page